سنگاپور

نحوه‌ی اخذ ویزای توریستی سنگاپور:

  • ویزای توریستی سنگاپور برای افرادی صادر میشود که به قصد گردش عازم این کشور باشند.
  • این ویزا به صورت عادی و فوری صادر می‌شود.
  • دارنده این نوع ویزا اجازه کار یا اقامت بیش از مدت مقرر در خاک سنگاپور را ندارد و در صورت تقاضا الزامی است با همراه داشتن اصل گذرنامه به اداره مهاجرت سنگاپور مراجعه کند.
  • باتوجه به اینکه کشور سنگاپور در ایران فاقد سفارتخانه است، متقاضیان باید از طریق سفارتخانه‌ی سنگاپور در دیگر کشورها و یا از طریق آژانس‌ الماس نشان  که با آژانس‌های کشور سنگاپور در ارتباط هستیم، برای درخواست ویزا اقدام نمایند .
  • ویزای عادی پس از صدور در ایران به مسافر تحویل داده میشود ولی در صورت نیاز امکان تحویل آن در فرودگاه سنگاپور نیز وجود دارد.
  • البته در مورد ویزای فوری امکان تحویل آن در ایران وجود نداشته و حتما باید در کشور مالزی یا سنگاپور تحویل مسافر شود.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای سنگاپور

  • اسکن گذرنامه با اعتبار حداقل 6ماه
  • یک قطعه عکس زمینه سفید جدید که ترجیحا شبیه پاسپورت نباشد
  • واچر هتل هماهنگ با زمان درخواستی سفر
  • بلیط رفت و برگشت
  • وجه مورد نیاز برای صدور ویزای سنگاپور 60 دلار می‌باشد
  • مشخصات متقاضی از قبیل آدرس محل کار و محل سکونت و عنوان شغلی مسافر