logo
phone

کانادا

جهت اخذ ویزای کانادا با ما تماس بگیرید : 02125712-55423444

ویزای کانادا


وقت سفارت کانادا :     

ویزای توریستی کانادا :         

                 ویزای کانادا سه نوع است :

-          ویزای یک بار ورود (single)

-          ویزای چند بار ورود  (multiple)

-          ویزای 5 ساله  (superVisa)

برای درخواست ویزای کانادا شخص به دو صورت آنلاین و یا کاغذی می تواند اقدام کند .

درخواست آنلاین ویزای کانادا :

تفاوت این روش با روش کاغذی تنها در ثبت مدارک است ، بدین صورت که مدارک متقاضی وقت سفارت کانادا ، به صورت اسکن شده در سایت سفارت کانادا ثبت می شود .

برای انجام درخواست آنلاین وقت سفارت کانادا باید ابتدا یک حساب کاربری در سایت سفارت کانادا ایجاد شود .

پس از انجام مراحل ارزشیابی آنلاین ، در صورت تائیدیه صلاحیت و دریافت کد کاربری ، فرد می تواند نسبت به درخواست آنلاین وقت سفارت کانادا در آنکارا ، اقدام کند . برای انجام این کار باید تمامی مدارک به صورت اسکن موجود باشد .  پرداخت هزینه ویزا در این روش تنها از طریق کارت اعتباری صورت می گیرد . پس از اتمام کار ، متقاضی یک شماره پرونده و برگه انگشت نگاری دریافت می کند و پیگیری پرونده تنها از طریق این شماره صورت می گیرد .

زمانی که ثبت نام آنلاین به پایان رسید ، فرد تا یک ماه زمان دارد که برای انگشت نگاری به یکی از کنسولگری های سفارت کانادا در آنکنرا ، استانبول و یا ابوظبی مراجعه نمایید . زمان پاسخگویی به درخواست آنلاین ، طبق اعلان سفارت ، 25 روز در نظر گرفته شده است . 

پرچم کانادا

درخواست کاغذی ویزای کانادا در (draft) :

شخص باید تمامی مدارک خود را به صورت ترجمه شده با مهر دارالترجمه رسمی (تائید دادگستری الزامی است) آماده نموده و به یکی از کنسولگری های سفارت کانادا در آنکارا ، استانبول یا ابوظبی مراجعه نماید تا مدارک ار به سفارت کانادا تحویل دهد .

با توجه به قانون جدید انگشت نگاری ، حضور فرد الزامی است .

پس از تحویل مدارک و انجام انگشت نگاری ، درخواست او در سفارت کانادا ثبت می شود و باید منتظر پاسخ سفارت کانادا بماند .

لازم به ذکر است که هزینه ویزا باید از طریق بانک به حساب سفارت کانادا واریز شود و رسید آن به کارگزاری تحویل شود .

پس از تحویل مدارک به سفارت کانادا ، فرد یک کد پیگیری (Tracking ID)  دریافت می کند که از طریق آن می تواند وضعیت پرونده وقت سفارت خود را از ابتدا تا انتها از طریق سایت کارگزار سفارت (VAC) پیگیری کند .

در این حالت بیشترین زمان پاسخگویی که از جانب سفارت اعلام شده 62 روز می باشد .

انگشت نگاری ویزای کانادا :

برای اتمام درخواست ویزای کانادا و ثبت آن در سفارت ، انجام انگشت نگاری الزامی است . در حالی که متقاضی درخواست وقت سفارت خود را به صورت آنلاین ثبت می کند تا 30 روز مهلت دارد که به یکی از شعب واک در آنکارا ، استانبول و یا ابوظبی مراجعه کند . در غیر این صورت درخواست او باطل می شود و هزینه پرداخت شده برگردانده نمی شود .

در صورتی که فرد بخواهد حضوری وقت سفارت کانادا ثبت نام کند هنگام ثبت نام و تحویل مدارک انگشت نگاری انجام می شود .

توجه داشته باشید تا زمانی که انگشت نگاری انجام نشود ثبت نام وقت سفارت تکمیل نشده و درخواست ویزای او تحت بررسی قرار نمی گیرد . 

ویزای توریستی کانادا

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی کانادا :

  • کپی تمام صفحات پاسپورت که مهر یا ویزا دارند (از سال 2004)
  • ترجمه شناسنامه
  • نامه تمکن  مالی یا گردش حساب چهار ماهه + پرینت حسابی که نشان دهنده گردش درآمد ماهانه باشه
  • تکمیل و تائید فرم درخواست ویزا (application form)
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (family information)
  • یک قطعه عکس 4.5*3.5
  • ارائه ترجمه سند ملکی
  • ارائه ترجمه مدرک شغلی ( برای صاحبین مشاغل جواز کسب لازم است ، اما برای کارمندان نامه اشتغال به کار و فیش حقوقی باید ارائه شود)
  • رزرو هتل و بلیط (اختیاری)
  • دعوتنامه (اختیاری)
  • ترجمه سند ازدواج (اگر زن و شوهر باهم اقدام کنند)

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای 5 ساله کانادا (Super Visa)

ویزای 5 ساله کانادا در اصل 10 ساله بوده اما از آنجایی که اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از 5 سال نیست ، این ویزا نیز برای افراد ایرانی 5 سال لحاظ می شود .

افرادی واجد الشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که فرزند یا نوه آنها دارای اقامت موقت یا دائم ( دارنده PR یا مقیم کانادا) باشد .

معمولا والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند .

برای دریافت ویزای پنج ساله علاوه مدارک فوق الذکر لازم است که :

  • مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا .
  • ارزشیابی مالی فرد مقیم در کانادا .
  • T4
  • گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا .
  • بیمه یکساله برای متقاضی .
  • نتیجه آزمایشات پزشکی متقاضی (پزشکان مورد تائید)

مدارک ویزای کانادا