• تور مجارستان و اسلواکی و اتریش و آلمان و چک ویژه 15 شهریور


تاریخ شروع 1398/06/15
تهران
به
به
تاریخ اعتبار 1398/06/15
بوداپست
هوایی
ترکیش
مدت اقامت : 13 شب
تاریخ انتشار : 1398/05/15
مسیرها
ردیف به مدت اقامت توضیحات
1 بوداپست 4 شب بودا پست- براتیسلاوا
2 وین 3 شب وین-سالزیورگ
3 مونیخ 3 شب مونیخ-رجنزبورگ
4 پراگ 3 شب
ردیف 5
به بوداپست
مدت اقامت 4
توضیحات بودا پست- براتیسلاوا
ردیف 6
به وین
مدت اقامت 3
توضیحات وین-سالزیورگ
ردیف 7
به مونیخ
مدت اقامت 3
توضیحات مونیخ-رجنزبورگ
ردیف 8
به پراگ
مدت اقامت 3
توضیحات
هتل ها
نام هتل خدمات قیمت 2 تخته (هرنفر) قیمت 1 تخته (هرنفر) قیمت کودک با تخت (هر نفر) قیمت کودک بدون تخت (هرنفر) توضیحات
مجارستان_ اسلواکی_ اتریش_ چک_ آلمان

BB
41,630,000 تومان
60,830,000 تومان
39,730,000 تومان
17,330,000 تومان
نام هتل مجارستان_ اسلواکی_ اتریش_ چک_ آلمان

خدمت BB
قیمت 2 تخته (هرنفر) 41,630,000 تومان
قیمت 1 تخته (هرنفر) 60,830,000 تومان
قیمت کودک با تخت (هر نفر) 39,730,000 تومان
قیمت کودک بدون تخت (هرنفر) 17,330,000 تومان
توضیحات

ردیف خدمات توضیحات
1 ترانسفر فرودگاهی
2 اقامت در هتل با صبحانه
3 بیمه مسافرتی
4 تورلیدر فارسی زبان
5 گشت شهری
6 ویزا
ردیف مدرک تعداد
1 عکس 4*3
2 کپی شناسنامه
3 کپی کارت ملی
4 اصل گذرنامه با 7ماه اعتبار
5 اصل و ترجمه رسمی اسناد مالکیت
6 مدارک شغلی
7 کارمندان بخش دولتی ( گواهی اشتغال به کار - اصل و ترجمه رسمی آخرین حکم کارگزینی
8 کسبه ( اصل و ترجمه رسمی گواهی اشتغال به کار - فیش حقوقی)
9 صاحبان شرکت های خصوصی ( اصل و ترجمه رسمی روزنامه رسمی همراه با رزومه شرکت)
10 دانش آموزان ، دانشجویان ( نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه یا دانشگاه )
11 گواهی تمکین مالی به یورو - پاسپورت با 7 ماه اعتبار
12 مشخصات کامل مسافر از قبیل آدرس منزل و محل کار با ذکر شماره تلفن
13 کارت پایان خدمت برای آقایان 55-18 سال
14 ضمانتنامه بانکی هر نفر
سنا کباری (مسئول تور )


نکات مهم درباره مراحل ثبت نام و مدارک موردنیاز جهت رزرو تورهای اروپایی

مرحله اول:

1.چک نمودن مدارک خود جهت واجد شرایط بودن اخذ ویزای شنگن با کارشناسان فروش تورهای اروپایی.

2.تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر

3.ارسال فرم تقاضای شرکت توسط ایمیل یا مراجعه حضوری .

مرحله دوم :

تکمیل مدارک مورد نیاز جهت درخواست ثبت نام توررهای اروپایی بر طبق چک لیست سفارت مربوطه :

-1 مدارک شغلی:

برای دانشجویان و اعضای هئیت علمی دانشگاه ها:

کارت بین المللی دانشجویی ، گواهی اشتغال به تحصیل ، اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر.

برای دانش آموزان :

گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانش آموزی

برای صاحبان شرکت های خصوصی )مدیر عامل، عضو هئیت مدیره، نائب رئیس هیئت مدیره ، عضو هیئت مدیره و ...)

اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت با قید سمت متقاضی، 

گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و سابقه کارو مشخصات فردینام و شماره پاسپورت...)

 تاریخ شروع به کار همراه با تائیدیه روی سربرگ شرکت)با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتین(.

برای کارمندان شرکت های خصوصی:

کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت 

گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، سابقه کار، حقوق و مزایا ومشخصات فردینام و نام خانوادگی کامل ، شماره پاسپورت...)

 تاریخ شروع به کار ، میزان حقوق،تاریخ شروع و اتمام مرخصی ) با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتین

لیست بیمه از اداره تامین اجتماعی ،ارائه سابقه بیمه 1سال قبل از سفر همراه با مهر سازمان تامین اجتماعی .

برای کارمندان بخش دولتی:

آخرین حکم کارگزینی / آخرین فیش حقوقی به همراه مهر )گواهی اشتغال به کار(

برای بازنشستگان :

آخرین حکم بازنشستگی /آخرین فیش حقوقی

برای کسبه:

اصل جواز کسب / اصل کارت بازرگانی

برای پزشکان:

اصل پروانه مطباصل کارت نظام پزشکی

برای مهندسان:

اصل پروانه مهندسیاصل کارت نظام مهندسی

(در صورت اشتغال در شرکت ، مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارائه گردد.)

برای ساختمان سازان:

اصل گواهی ساختماناصل قراردادهای کاریاصل پایان کار ساختمان

برای وکلا :

اصل پروانه وکالت /اصل کارت وکالت

***** برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین می گردد ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی می باشد.

مانند ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلندمدت ایشان به آن واریز میگردد.

)حداقل زمان افتتاح حساب بلندمدت می بایست 3 ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد (

2-مدارک بانکی و مالی

برای حساب های کوتاه مدت یا جاری :

ریز پرینت 3ماه آخر همراه با نام و نام خانوادگی کامل مسافر )مطابق با پاسپورتو تائیدیه بانک مربوطه 

(با توجه به نوع سفارت از 3 ماه تا 6 ماه متغیرمی باشد.(

برای حساب های کوتاه مدت کپی از قراردادهای سپرده کوتاه مدت + ریز پرینت

همچنین برای کلیه موارد می بایست میزان درآمد شخصی حساب های بانکی در آنها مشخص باشد.

براي حساب هاب بلند مدت:

کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطهریزپرینت سود حساب

حداقل مانده حساب :

*بطور مثال حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست 40 میلیون تومان باشد،

 بدیهی است در صورت سفر خانوده سه نفره حساب سرپرست خانواده میبایست حداقل 124 میلیون تومان موجودی داشته باشد .*

***نکتهافزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمی باشد***

-3 سند ملکی : اصل سند مالکیت بنام مسافر.

سایر مدارک :

اصل گذرنامه با حداقل 6ماه اعتبار همراه با اصل گذرنامه های گذشته

3 )جدید، رنگی،تمام رخ، با زمینه روشن( /5*0/ چهارقطعه عکس 5

اصل شناسنامه ها

اصل سند ازدواج

نکته :

رضایت نامه محضری برای افراد زیر 11 سال در صورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی می باشد 

 در صورت درخواست ویزا برای سفارت اسپانیا ارائه حساب بانکی برای فرزندان بالای 11 سال تحت تکفل خانواده -حداقل 14 میلیون تومان الزامی می  باشد.

حضور مسافر در سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی می باشد.

 

ردیف ساعت رفت ساعت برگشت توضیحات
1 جمعه 15 شهریور , 00:00 جمعه 29 شهریور , 00:00

پیشنهادات ویژه الماس نشان

ایرلاین : ایران ایر
10 شب

تور ترکیبی فرانسه بلژیک هلند آلمان ویژه تابستان 98

تاریخ شروع پکیج از : 1398/05/25
قیمت از : 40,840,000 تومان
ایرلاین : ایران ایر
9 شب

تور ترکیبی ایتالیا و آلمان و هلند ویژه تابستان98

تاریخ شروع پکیج از : 1398/06/12
قیمت از : 41,630,000 تومان
ایرلاین : ماهان
2 شب

تور 4شب کوالالامپور 3شب سنگاپور ویژه تابستان98

تاریخ شروع پکیج از : 1398/06/31
قیمت از : 6,180,000 تومان
ایرلاین : ایران ایر
3 شب

تور 3شب و 4روز همدان ویژه تابستان 98

تاریخ شروع پکیج از : 1398/04/01
قیمت از : 505,000 تومان
ایرلاین : ماهان
2 شب

تور4شب کوالالامپور3شب لنکاوی ویژه تابستان 98

تاریخ شروع پکیج از : 1398/06/31
قیمت از : 6,900,000 تومان
ایرلاین : ترکیش
7 شب

تور 7شب و 8 روز فرانسه ویژه تابستان 98

تاریخ شروع پکیج از : 1398/05/18
قیمت از : 30,050,000 تومان
ثبت پرسش