logo
phone

تور سوئیس ویژه نوروز 97

هوایی
لوفت هانزا
مدت اقامت:8شب
تاریخ انتشار:1396/11/10
تهران
تاریخ شروع:1397/01/03
به
تور سوئیس ویژه نوروز 97 ژنو
تاریخ اعتبار:1397/01/12

هتل ها

ردیف خدمت تعداد توضیحات
1 ویزا اخذ ویزا شنگن
2 بیمه مسافرتی تا سقف 50 هزار یورو و پوشش حوادث
3 ترانسفور فرودگاهی و بین شهری با اتوبوس های volvo
4 اقامت در هتل با صبحانه
5 تورلیدر فارسی زبان
ردیف مدرک تعداد
6 مدارک شغلی
7 مدارک مالی و ریز حساب از قسمت بین المللی بانک
8 عکس 3/5 * 4/5 رنگی زمینه سفید کاملا از روبرو بدون عینک و جدید
9 اصل شناسنامه
10 اصل و ترجمه رسمی اسناد مالکیت
11 گواهی تمکین مالی به یورو - پاسپورت با 7 ماه اعتبار
12 ضمانتنامه بانکی هر نفر
نازنین محمودی
نیلوفر اعتمادی

نکات مهم درباره مراحل ثبت نام و مدارک موردنیاز جهت رزرو تورهای اروپایی

مرحله اول:

1.چک نمودن مدارک خود جهت واجد شرایط بودن اخذ ویزای شنگن با کارشناسان فروش تورهای اروپایی.

2.تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر )

3.ارسال فرم تقاضای شرکت توسط ایمیل یا مراجعه حضوری .

مرحله دوم :

تکمیل مدارک مورد نیاز جهت درخواست ثبت نام توررهای اروپایی بر طبق چک لیست سفارت مربوطه :

-1 مدارک شغلی:

برای دانشجویان و اعضای هئیت علمی دانشگاه ها  

کارت بین المللی دانشجویی ، گواهی اشتغال به تحصیل ، اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر.

برای دانش آموزان :   

گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانش آموزی

برای صاحبان شرکت های خصوصی )مدیر عامل، عضو هئیت مدیره، نائب رئیس هیئت مدیره ، عضو هیئت مدیره و ...( :   

اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت با قید سمت متقاضی، گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و سابقه کارو مشخصات فردینام و شماره پاسپورت…( تاریخ شروع به کار همراه با تائیدیه روی سربرگ شرکت.)با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتین(

برای کارمندان شرکت های خصوصی  

کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت ،گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، سابقه کار، حقوق و مزایا ومشخصات فردینام و نام خانوادگی کامل ، شماره پاسپورت…( تاریخ شروع به کار ، میزان حقوق،تاریخ شروع و اتمام مرخصی ) با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتینلیست بیمه از اداره تامین اجتماعی ،ارائه سابقه بیمه 1سال قبل از سفر همراه با مهر سازمان تامین اجتماعی .

برای کارمندان بخش دولتی  

آخرین حکم کارگزینی / آخرین فیش حقوقی به همراه مهر )گواهی اشتغال به کار(

برای بازنشستگان :   

آخرین حکم بازنشستگی /آخرین فیش حقوقی

برای کسبه  

اصل جواز کسب / اصل کارت بازرگانی

برای پزشکان  

اصل پروانه مطباصل کارت نظام پزشکی

برای مهندسان  

اصل پروانه مهندسیاصل کارت نظام مهندسیدر صورت اشتغال در شرکت ، مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارائه گردد.

برای ساختمان سازان  

اصل گواهی ساختماناصل قراردادهای کاریاصل پایان کار ساختمان

برای وکلا :   

اصل پروانه وکالت /اصل کارت وکالت

***** برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین می گردد ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی می باشد.مانند ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلندمدت ایشان به آن واریز میگردد)حداقل زمان افتتاح حساب بلندمدت می بایست 3 ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد (

مدارک بانکی و مالی

برای حساب های کوتاه مدت یا جاری :   

ریز پرینت 3ماه آخر همراه با نام و نام خانوادگی کامل مسافر )مطابق با پاسپورتو تائیدیه بانک مربوطه .)با توجه به نوع سفارت از 3 ماه تا 6 ماه متغیرمی باشد(

برای حساب های کوتاه مدت کپی از قراردادهای سپرده کوتاه مدت + ریز پرینت

همچنین برای کلیه موارد می بایست میزان درآمد شخصی حساب های بانکی در آنها مشخص باشد.

براي حساب هاب بلند مدت  

کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطهریزپرینت سود حساب

حداقل مانده حساب :   

*بطور مثال حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست 04 میلیون تومان باشد، بدیهیست در صورت سفر خانوده سه نفره حساب سرپرست خانواده میبایست حداقل 124 میلیون تومان موجودی داشته باشد .*

***نکتهافزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمی باشد***

-3 سند ملکی : اصل سند مالکیت بنام مسافر.

سایر مدارک :

اصل گذرنامه با حداقل 6ماه اعتبار همراه با اصل گذرنامه های گذشته   

3 )جدید، رنگی،تمام رخ، با زمینه روشن( /5*0/ چهارقطعه عکس 5   

اصل شناسنامه ها   

اصل سند ازدواج   

نکته :

رضایت نامه محضری برای افراد زیر 11 سال در صورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی می باشد  در صورت درخواست ویزا برای سفارت اسپانیا ارائه حساب بانکی برای فرزندان بالای 11 سال تحت تکفل خانواده -حداقل 14 میلیون تومان الزامی می  باشد..

حضور مسافر در سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی می باشد.


پیشنهادات ویژه الماس نشان

سوئیس

قیمت از 2,790یورو

مدت اقامت : 11 شب

تور ترکیبی سوئیس و آلمان و اتریش ویژه مرداد و شهریور 97

تاریخ شروع پکیج از : پنجشنبه 1397/05/25

ایرلاین : ترکیش

جزئیات بیشتر

سوئیس

قیمت از 2,690یورو

مدت اقامت : 11 شب

تور ترکیبی سوئیس و آلمان و اتریش ویژه تیرماه 97

تاریخ شروع پکیج از : پنجشنبه 1397/04/28

ایرلاین : ترکیش

جزئیات بیشتر

سوئیس

قیمت از 2,090یورو

مدت اقامت : 8 شب

تور سوئیس و فرانسه ویژه تیرماه 97

تاریخ شروع پکیج از : دوشنبه 1397/04/25

ایرلاین : ترکیش

جزئیات بیشتر

سوئیس

قیمت از 2,190یورو

مدت اقامت : 8 شب

تور ترکیبی سوئیس وفرانسه ویژه مرداد و شهریور 97

تاریخ شروع پکیج از : پنجشنبه 1397/05/18

ایرلاین : ترکیش

جزئیات بیشتر

سوئیس

قیمت از 2,090یورو

مدت اقامت : 8 شب

تور سوئیس و اسپانیا ویژه تیر 97

تاریخ شروع پکیج از : دوشنبه 1397/04/25

ایرلاین : ترکیش

جزئیات بیشتر

سوئیس

قیمت از 2,190یورو

مدت اقامت : 8 شب

تور سوئیس و اسپانیا ویژه شهریور 97

تاریخ شروع پکیج از : چهار شنبه 1397/06/21

ایرلاین : ترکیش

جزئیات بیشتر