• /

    تور فرانسه ویژه تابستان 97


تاریخ شروع 1397/09/20
تهران
به
به
تاریخ اعتبار 1397/08/30
پاریس
هوایی
ترکیش
مدت اقامت : 4 شب
تاریخ انتشار : 1397/07/01
مسیرها
ردیف به مدت اقامت توضیحات
1 پاریس 4 شب باتوجه به نوسانات نرخ ارز، امکان تغییر نرخ ریالی تور بر مبنای زمان ثبت نام مسافرین محترم وجود خواهد داشت.
ردیف 2
به پاریس
مدت اقامت 4
توضیحات باتوجه به نوسانات نرخ ارز، امکان تغییر نرخ ریالی تور بر مبنای زمان ثبت نام مسافرین محترم وجود خواهد داشت.
هتل ها
نام هتل خدمات قیمت 2 تخته (هرنفر) قیمت 1 تخته (هرنفر) قیمت کودک با تخت (هر نفر) قیمت کودک بدون تخت (هرنفر) توضیحات
Best Western

BB
18,185,000 تومان
28,200,000 تومان
16,215,000 تومان
11,205,000 تومان
نام هتل Best Western

خدمت BB
قیمت 2 تخته (هرنفر) 18,185,000 تومان
قیمت 1 تخته (هرنفر) 28,200,000 تومان
قیمت کودک با تخت (هر نفر) 16,215,000 تومان
قیمت کودک بدون تخت (هرنفر) 11,205,000 تومان
توضیحات

ردیف خدمات توضیحات
1 ویزا
2 بیمه مسافرتی
3 اقامت در هتل با صبحانه
4 گشت شهری
ردیف مدرک تعداد
1 اصل گذرنامه با 7ماه اعتبار
2 اصل و ترجمه رسمی اسناد مالکیت
3 اصل و ترجمه رسمی شناسنامه
4 گواهی تمکین مالی به یورو - پاسپورت با 7 ماه اعتبار
5 گواهی اشتغال به کار با ترجمه رسمی به زبان انگلیسی ( ذکر سمت و میزان حقوق الزامیست)
6 مشخصات کامل مسافر از قبیل آدرس منزل و محل کار با ذکر شماره تلفن
7 تمکن مالی مبنی بر پرینت بانکی با مانده هر نفر 100/000/000 ریال
8 مدارک ترجمه شده و با تائید دادگستری
نازنین محمودی (مسئول تور )
فرانسه جاذبه‌های دیدنی متعددی دارد و یکی از مقاصد گردشگری محبوب در دنیا است. با شنیدن نام فرانسه به یاد انواع و اقسام پنیرهای لذیذ، برج ایفل و پیشخدمت‌های اتوکشیده می‌افتیم. این کشور زیبا، غذاهایی لذیذ، تاریخی غنی و پربار و فضایی دوست‌داشتنی دارد

نکات مهم درباره مراحل ثبت نام و مدارک موردنیاز جهت رزرو تورهای اروپایی

مرحله اول:

1.چک نمودن مدارک خود جهت واجد شرایط بودن اخذ ویزای شنگن با کارشناسان فروش تورهای اروپایی.

2.تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر 

3.ارسال فرم تقاضای شرکت توسط ایمیل یا مراجعه حضوری .

مرحله دوم :

تکمیل مدارک مورد نیاز جهت درخواست ثبت نام توررهای اروپایی بر طبق چک لیست سفارت مربوطه :

-1 مدارک شغلی:

برای دانشجویان و اعضای هئیت علمی دانشگاه ها  

کارت بین المللی دانشجویی ، گواهی اشتغال به تحصیل ، اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر.

برای دانش آموزان :   

گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانش آموزی

برای صاحبان شرکت های خصوصی )مدیر عامل، عضو هئیت مدیره، نائب رئیس هیئت مدیره ، عضو هیئت مدیره و ...( :   

اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت با قید سمت متقاضی، گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و سابقه کارو مشخصات فردینام و شماره پاسپورت…( تاریخ شروع به کار همراه با تائیدیه روی سربرگ شرکت.)با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتین(

برای کارمندان شرکت های خصوصی  

کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت ،گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، سابقه کار، حقوق و مزایا ومشخصات فردینام و نام خانوادگی کامل ، شماره پاسپورت…( تاریخ شروع به کار ، میزان حقوق،تاریخ شروع و اتمام مرخصی ) با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتینلیست بیمه از اداره تامین اجتماعی ،ارائه سابقه بیمه 1سال قبل از سفر همراه با مهر سازمان تامین اجتماعی .

برای کارمندان بخش دولتی  

آخرین حکم کارگزینی / آخرین فیش حقوقی به همراه مهر )گواهی اشتغال به کار(

برای بازنشستگان :   

آخرین حکم بازنشستگی /آخرین فیش حقوقی

برای کسبه  

اصل جواز کسب / اصل کارت بازرگانی

برای پزشکان  

اصل پروانه مطباصل کارت نظام پزشکی

برای مهندسان  

اصل پروانه مهندسیاصل کارت نظام مهندسیدر صورت اشتغال در شرکت ، مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارائه گردد.

برای ساختمان سازان  

اصل گواهی ساختماناصل قراردادهای کاریاصل پایان کار ساختمان

برای وکلا :   

اصل پروانه وکالت /اصل کارت وکالت

***** برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین می گردد ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی می باشد.مانند ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلندمدت ایشان به آن واریز میگردد)حداقل زمان افتتاح حساب بلندمدت می بایست 3 ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد (

مدارک بانکی و مالی

برای حساب های کوتاه مدت یا جاری :   

ریز پرینت 3ماه آخر همراه با نام و نام خانوادگی کامل مسافر )مطابق با پاسپورتو تائیدیه بانک مربوطه .)با توجه به نوع سفارت از 3 ماه تا 6 ماه متغیرمی باشد(

برای حساب های کوتاه مدت کپی از قراردادهای سپرده کوتاه مدت + ریز پرینت

همچنین برای کلیه موارد می بایست میزان درآمد شخصی حساب های بانکی در آنها مشخص باشد.

براي حساب هاب بلند مدت  

کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطهریزپرینت سود حساب

حداقل مانده حساب :   

*بطور مثال حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست 04 میلیون تومان باشد، بدیهیست در صورت سفر خانوده سه نفره حساب سرپرست خانواده میبایست حداقل 124 میلیون تومان موجودی داشته باشد .*

***نکتهافزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمی باشد***

-3 سند ملکی : اصل سند مالکیت بنام مسافر.

سایر مدارک :

اصل گذرنامه با حداقل 6ماه اعتبار همراه با اصل گذرنامه های گذشته   

3 )جدید، رنگی،تمام رخ، با زمینه روشن( /5*0/ چهارقطعه عکس 5   

اصل شناسنامه ها   

اصل سند ازدواج   

نکته :

رضایت نامه محضری برای افراد زیر 11 سال در صورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی می باشد  در صورت درخواست ویزا برای سفارت اسپانیا ارائه حساب بانکی برای فرزندان بالای 11 سال تحت تکفل خانواده -حداقل 14 میلیون تومان الزامی می  باشد..

حضور مسافر در سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی می باشد.


ردیف ساعت رفت ساعت برگشت توضیحات
1 سه شنبه 20 آذر , 00:00 یکشنبه 25 آذر , 00:00

پیشنهادات ویژه الماس نشان

ایرلاین : ماهان
مدت اقامت 7 شب

تور کوالالامپور و سنگاپور ویژه آبان 97

تاریخ شروع پکیج از : 1397/08/18
قیمت از : 6,570,000 تومان
ایرلاین : ماهان
مدت اقامت 7 شب

تور بانکوک و پاتایا ویژه آبان (97)

تاریخ شروع پکیج از : 1397/08/03
قیمت از : 5,223,000 تومان
ایرلاین : ایران ایر
مدت اقامت 6 شب

تور آنتالیا ویژه 3 آبان 97

تاریخ شروع پکیج از : 1397/08/03
قیمت از : 1,995,000 تومان
ایرلاین : ماهان
مدت اقامت 7 شب

تور کوالالامپور و لنکاوی ویژه آبان 97

تاریخ شروع پکیج از : 1397/08/18
قیمت از : 5,495,000 تومان
ایرلاین : ماهان
مدت اقامت 7 شب

تور بالی ویژه 3 آبان (97)

تاریخ شروع پکیج از : 1397/08/03
قیمت از : 9,322,000 تومان
ایرلاین : ماهان
مدت اقامت 7 شب

تور پوکت ویژه آبان (97)

تاریخ شروع پکیج از : 1397/08/03
قیمت از : 6,555,000 تومان
ثبت پرسش