بهترین راه انتخاب هتل

انتخاب هتل مناسب همیشه یکی از مهم‌ترین دغدغه‌ها در طول سفر بوده است. چه به تنهایی و برای کار سفر کنید چه با اعضای خانواده و به قصد تفریح، آسودگی در طول اقامت شبانه از اهمیت بالایی برخوردار است.

از آنجا که هر مسافر دارای نیازهای مختلفی است، هنگام انتخاب هتل باید اولویت ها از پیش مشخص شوند. پس بهتر است پیش از سفر از خود بپرسید کدام یک از انواع اقامتگاه ها مورد نیازتان است و چه میزان از بودجه سفرتان را به آن اختصاص می دهید. اگر سفری کاری در پیش دارید، موقعیت مکانی محل اقامت شما و سکوت و آرامش آن از اهمیت بالایی برخوردار است.

در سفرهای خانودگی اما بهتر است به امکانات تفریحی هتل و همچنین مراکز خرید و جاذبه هایی که در اطراف آن وجود دارد، بیشتر توجه کنید.

هتل مناسب

انواع هتل :
مثلاً در یک شهر باستانی هتل هایی که به محل های باستانی شهر و جاهای دیدنی نزدیک ترند از این دست محسوب می شوند. و یا در شهر هایی که قالب نمایشگاهی دارند هتل های نزدیک محل های برگزاری نمایشگاه ها این چنین اند. همین طور شهر های تجاری و مراکز تجاری و بیزنسی آن شهرها. در مقابل، هتل هایی که در اطراف شهر واقع شده اند از یک سو امکانات بیشتری به مسافر می دهند و از سوی دیگر ارزان ترند.
موقعیت مکانی هتل:
در سفرهای تفریحی یا زمانی که به هوای دیدنی های یک شهر به آن سفر می کنید، اگر موقعیت هتل دور از مراکز خرید یا جاهای دیدنی شهر باشد، مجبور خواهید بود برای تردد در شهر از تاکسی استفاده کنید. تاکسی در بعضی شهرها واقعا گران است. انتخاب نادرست محل هتل می تواند تمام صرفه جویی شما در انتخاب هتل با قیمت مناسب تر را بر باد دهد!

حالا در این جا برای ما دو سوال پیش می آیند :
۱.چطور جای مناسب را تشخیص دهیم
برای پاسخ به این سوال باید گفت جای مناسب به هدف شما از سفر برمی گردد. بعنوان مثال وقتی به استانبول سفر می کنید اگر قصد دیدن جاهای تاریخی را دارید بهتر است هتل شما در منطقه ی «سلطان احمد» واقع شده باشد. اما اگر قصد خرید دارید یا برای کار اداری به استانبول می روید منطقه ی «تقسیم» انتخاب مناسب تری است.
۲.چطور هتلی نزدیک به آن جا بگیریم؟
تک تک هتل های شهرها و کشورهای مختلف در سایت الماس نشان ، بخش رزرو هتل وجود دارند. شما با یک جستجوی کوتاه می توانید هتل های مورد نظرتان را پیدا کنید .
درجه هتل هابندی
چیزی که در این جا مهم است آن است که تعداد ستاره برای هتل لازم هست اما کافی نیست. پارامترهای دیگری در مورد هتل وجود دارد که آن ها را هم باید در کنار تعداد ستاره های هتل گذاشت و بر اساس مجموع آن ها اقدام به انتخاب نمود.
کیفیت غذا و سرویس هتل، امکانات پذیرایی و برنامه های خاص خصوصا برای بچه ها ، چشم انداز هتل، تنوع اتاق ها و اندازه و امکانات داخل آن ها، امکانات رایگان هتل نظیر استخر سرپوشیده و روباز و ماساژ و محل ورزش، سهولت دسترسی به اطراف و موقعیت، آشنا بودن کارمندان هتل به زبان انگلیسی و مفید بودن آنها در زمانی که از آنها راهنمایی می خواهید و نکاتی از این دست، در کنار تعداد ستاره های هتل ،تعیین کننده درجه و کیفیت واقعی هتل هستند. همین طور ممکن است برای شما نکات خاصی مهم باشد. فضای هتل و طراحی دکوراسیون که می تواند محلی یا مدرن باشد، اتاق بالکن داشته باشد ، اینترنت بی سیم حتما درون اتاق قابل دسترسی باشد حتی اگر رایگان نباشد و یا مواردی دیگر از این گونه که در نگاه اول ممکن است اصلا به چشم نیاید اما روز شما را بسازد.
از طرف دیگر کاملا ممکن است برای کسی که به یک سفر کاری رفته یا برای دیدن جاهای دیدنی به اروپا سفر کرده، هتل، تنها نقش خوابگاه را بازی کند که در این صورت بسیاری از پارامترهای فوق اصلا مهم نخواهد بود! به همین خاطر برای چنین سفرهایی گرفتن یک هتل ۵ ستاره و حتی ۴ ستاره احتمالا فقط هدر دادن پول است! به شرط آن که اگر هم هتل ٣ ستاره گرفتید، پیشاپیش مطمئن شوید که هتل خوبی انتخاب می کنید.
حتما پیش از رزرو هتل مطمئن شوید که چه امکاناتی همراه این رزرواسیون به شما تعلق می گیرد و آن ها را از هتل بخواهید. ممکن است کسی این وسط فراموش کرده باشد که اتاق شما با صبحانه رزرو شده!
و دست آخر اما شاید مهم تر از همه ببینید افرادی که قبل از شما به این هتل رفته اند چه نظری دارند.

توصیه های آخر

۱. اگر هتل خود را حدود دو سه ماه پیش از سفر رزرو کنید، معمولاً تخفیف خوبی به شما تعلق خواهد گرفت و اگر هم بخواهید آن را کنسل کنید هزینه ی ناچیزی از پرداخت شما کسر و مابقی به شما بازگردانده می شود. معمولاً این کار ارزشش را دارد. از طرف دیگر هر چه به روزهای آخر نزدیک شوید علاوه بر این که انتخاب هایتان محدود می شود قیمت نیز بی رحمانه بالا می رود!
۲. اگر شهر مقصد، سرویس مترو یا اتوبوس درون شهری خوبی دارد سعی کنید هتل خود را در نزدیکی ایستگاه بگیرید. حمل و نقل درون شهری خصوصاً در یک شهر غریب می تواند معضلی باشد.
۳. اگر برای مناسبتی خاص سفر می کنید، مثلا سفر ماه عسل یا سالگرد ازدواج، این را به هتل بگویید. معمولاً سعی می کنند کارهایی خاص برای شما بکنند که از این سفر همیشه به خوشی یاد کنید.
۴. صبحانه هتل خصوصاً اگر هتل لوکسی رزرو کرده اید می تواند حدود ٢٠ تا ۴٠ یورو برایتان هزینه داشته باشد. برای سفر کاری و تجاری گزینه بسیار خوبی است. اما اگر برای دیدن جاهای دیدنی رفته اید احتمالاً ماجراجویی پیدا کردن کافه ای در شهر و خوردن صبحانه ای مخصوص آن شهر، هم خاطره بهتری برایتان می سازد و هم ارزان تر تمام می شود.
۵. فهرست امکانات و شرایط اتاق را حتما پیش از رزرو، کامل و دقیق مطالعه کنید. شرایط تعریف شده برای فرزند و سن و سالش و وضعیت تخت برای او، شرایط کنسل کردن رزرواسیون، ساعت Check in به هتل و ساعت Check out از هتل و هر گونه شرط و شروط ریز و درشت که دانستن آن ها می تواند به شما کمک کند.
۶. یکی از مواردی که لازم است بدان دقت کنید آن است که آیا قیمت اعلام شده برای هتل دربرگیرنده مالیات ها و هزینه های جانبی نیز هست یا خیر. سایت ها یا مراکز رزرواسیون گاهی از این امر برای بهتر نشان دادن قیمت های خود استفاده می کنند اما زمانی که می خواهید هتل را رزرو کنید ١٠ تا ٢٠ درصد هزینه ی اضافه بر روی صورتحساب خود مشاهده می کنید!
۷. نکته دیگری که در مطالعه شرایط اتاق باید بررسی کنید آن است که کدام یک از امکانات هتل برای شما رایگان است و کدام یک مستوجب هزینه. مثلاً در بسیاری از هتل ها استفاده از باشگاه ورزشی هتل رایگان است اما در مقابل استفاده از وسایل داخل یخچال خود اتاق هزینه در بر دارد، آن هم بسیار بالاتر از قیمت همان خوردنی یا آشامیدنی اگر آن را از فروشگاه بخرید! فهرست این هزینه ها معمولاً در پایان مدت اقامت شما و در زمان تسویه حساب و ترک هتل در قالب صورتحساب در اختیار شما قرار می گیرد و باید آن را بپردازید.
۸. اگر سن فرزند شما بیش از ۶ سال است دیگر از نظر هتل خردسال محسوب نمی شود و باید او را فردی بزرگسال فرض کنید. در مورد کودکان زیر ۶ سال هم شرایط هتل ها با هم فرق می کند که باید پیش از سفر حتماً بررسی کنید.
۹. ضمناً اگر با فرزند خود سفر می کنید بهتر است پیش از سفر جست و جویی بکنید. هتل هایی هستند که از صبح تا شب کلی برنامه برای فرزندان شما دارند و تمام روز آن ها را سرگرم می کنند